stijn carre.jpg

travel designer stijn meulders

Een vakantie boeken kan heel wat stress met zich meebrengen en dat is natuurijk niet de bedoeling! Laat al uw zorgen thuis en vertrek met een gerust hart op vakantie! Ik boek voor u alle reizen: van strandvakanties, citytrips en cruises tot een ontspannen weekendje weg in eigen land. En het grootste voordeel is dat u bij mij op elk moment van de dag een afspraak kan maken op kantoor of bij jou thuis!

 
 

hoe het allemaal begon…

Wat ooit begon als een hobby, reizen en de wereld ontdekken, is bijna 15 jaar geleden uitgedraaid tot mijn eigen zaak. Ondertussen is in toerisme veel veranderd, waardoor de manier van een klassiek reisbureau de dag van vandaag in mijn ogen is achterhaald. Vandaar dat ik tien jaar geleden al heb besloten om als zelfstandig travel designer via de groepering travel experts te gaan werken. Veel persoonlijker, alleen nog op afspraak, zodat ik u alle nodige tijd en privacy kan garanderen. Dit samen met een bijzondere service, hebben ervoor gezorgd dat ik door de jaren heen meer en meer ben gespecialiseerd in het luxe segment.

moet yacht.jpg

luxe reizigers worden avontuurlijker

De combinatie van iets avontuurlijk beleven zonder in te boeten op comfort is een groeiende trend. Vele ervaren reizigers willen ook wel dingen beleven buiten het standaardaanbod. Bovendien betekent luxe niet per definitie meer high-end, maar steeds meer ook authentieke, afgelegen bestemmingen en bijzondere ervaringen. De zoektocht naar deze nieuwe avonturen maakt het complexer, en een ervaren travel designer als ik biedt hier een meerwaarde!

 
 
koppel bed banner.jpg